Julius Artista videói

start play - click YouTube - watch it full screen

Julius Fit-Kid és Capoeira tanítványairól videók 2007

Julius DEMO 2,5 min

Julius - Fitness WorldChamp

"TARZAN" routine 2000

Julius - FitnessChamp "Sailor" routine 1999

Julius - Popeye-Sailor solo

Julius - Silk  1.próba

2004

Julius - Popeye Sailor solo az 50. szülinapján

A szertornába már 5 éves koromban beleszerettem, így a sport, korán az életem meghatározó részéve vált. Ez a szerelem hosszú évekig végig kísért, azonban az élet és a felnőtté válás első lépései megmutatták, hogy a tornában szerzett tapasztalatomat akrobataként fogom tudni legjobban kamatoztatni. Ezáltal a felismerés által vált az életemben a sport és a munka eggyé, és ez lett az a munka amely révén, a tengerjáró hajókon dolgozva bejárhattam a világot.

Az akrobatika mellett a fitness lett a következő meghatározó irány a munkámban, miután az egyik amerikai hajó utam során kaptam egy személyi edzői állás ajánlatot egy Miami fitness teremben. Itt a személyi edzői munkámon felül, hamar az aerobik különböző ágainak oktatójává váltam, amelyet később az alapító Billy Blankstől tanult Tae-Bo egészített ki.

 

Az 90-es évek végén, az USA-ban tanult tudást hazahoztam és fitness óraadóként Magyarországon is elkezdtem tanítani az új irányzatokat. Hazaérkezésem után hamarosan kaptam egy meghívást a floridai fitness bajnokságra, ahol a Tarzan Fitness gyakorlatommal regionális Fitness bajnok lettem az USA-ban.

A sport és a mozgás mindig az életem része marad, így jelenleg is tartok:

  • Kézállás workshopok

  • Mozgásos, táncos playshopok