Search

Helyben topogás - vagy mélyebb felismerés
Említettétek, hogy ez év október utolsó 2 napja (tehát ma és holnap) nagyobb, mélyebb megértéseket hozhat (asztrológia) - ezért talán most a legaktuálisabb a következő:


Többen is jeleztétek nekem, hogy olyan dologra ébredtem rá, amire már régebben is rájöttem. Ez olyan furcsa, mintha egyhelyben topognék. Erre van egy jó példám, amit most megosztok veletek:

Vegyünk egy repülőt, hajót vagy egy teherautót. Kihez melyik áll a legközelebb!

Ha például egy repülőn túl sok a teher, akkor érdemes könnyíteni rajta, hogy könnyebben haladjon az útján.

Tehát ha Én is felismerem a problémámat és meg is oldom, akkor Én is könnyebben haladok az utamon. Ha pedig ez a probléma ugyanannak tűnik, mint amit ugyhittem, hogy már megoldottam - akkor egy mélyebb megértés szintjén történt meg a megoldás. Amiből szintén az következik, hogy nem egy helyben állok, hanem igenis fejlődök,

Ekkor felismerem az újra felbukkanó helyzet minőségi változását - a fejlődésemet - Így ismét könnyebben haladok tovább az utamon!


Remélem, segített ez az írásom is!

November 9-én szombaton 10-12:30-ig tanulhatunk arról, mit is jelent az, hogy kapcsolódok önmagammal, a térrel és ősi hangszerekkel. Ha érdekel a tudatos fejlődésed és időd is engedi - gyere! Előbb regisztrálj kérlek az Események oldalon vagy ezen a linken: (limit: 12 fő)

https://www.lifestyleonearth.com/events/kapcsolodas-osi-hangszerekkel-3

43 views