Search

Kérj és megadatik

Updated: May 1, 2018

Neked mit jelent a Húsvét? A köztudatben Jézus újjászületése.


De felteszem a kérdést magamnak: hogyan is tudnám én ezt itt és most hasznosítani? Mindig minden azért történik velem, mert én szeretném. Akkor mégis miért nem úgy történik... itt a tudatosságom a kulcs. Ha tudom mit szeretnék, a hogyanra is megjön a válasz.

Vegyük például a most hétvégi ünnepünket: Az újjászületésről szól, ráadásul teli holdunk is lesz! Hogyan tudnék én újjászületni, hogyan teljesülhetnének vágyaim, hogyan tehetném barátommá felelmeimet? Tudom egyáltalán pontosan mit is szeretnék, mitől is félek? 

Na ha már idáig eljutunk, máris nagy esélyünk van megteremteni és jobbá tenni saját életünket. Te mit gondolsz?


Amit mondani szeretnék az csak annyi, hogy ezen a hétvégén bármit és bárkivel is teszel - azt önmagaddal való mély együtt léttel tedd. Akár táncolsz, kirándulsz, látogatóba mész is most sokkal jobban figyelj arra, hogy Te mit érzel, mire is vágysz éppen abban a pillanatban. és nyilvánítsd is ki - akkor megkapod! Tudod: KÉRSZ ÉS MEGADATIK


Én kértem segítséget a honlapom jobbá és érthetőbbé tételéhez - és folyamatosan újjítom is. Kértem segítséget az emberi életem elfogadásához is - és egyre jobban megy. És így tovább. De a legfontosabb, hogy ki is nyílvánítottam! Az, hogy beszéltem a vágyaimról és a problémáimról, az volt a kezdete annak, hogy az univerzumhoz is eljusson és tudjon segíteni.

A következő lépés már csak az, hogy ha elém kerül amit szeretnék, észre veszem-e? Ehhez pedig nem kell más csak az itt és mostban lenni és figyelni (persze nem csak a fejünkkel, hanem az érzéseinkkel is)!

Ezekkel a gondolatokkal kívánok sikeres elmélyülést és ünneplést így is és úgy is!

Sikeres újjászületést!


Várlak szeretettel áprilisi programjaimon is!


28 views