Search

Ki vagyok Én?

Ugye ismerős e kérdés - biztosan te is feltetted már magadnak.

(Ha hallottál már a hangyákról: minden egyes hangya egy személyiség, de együtt alkotnak egy egységet. Valami ilyesmi.)

Ahogy én látom, a lélek állandó. Van az a bizonyos egység: az a nagy fény, amiből egy egy kis lélek rész kiválaszt egy testet (vagy bármilyen formát) amit meg szeretne tapasztalni. Egyszerre több helyen és időben is lehetséges ez, ahogy lelassulunk. Reinkarnáció, előző életek, vagy éppen ua a lény egy másik világban. Talán ezzel magyarázható a lélek testvér, ikerlélek vagy rokon lélek is, vagy akár az olyan képesség is, mint: látó, halló, érző...

De csak maradjunk most az embernél:

Tehát szerintem a nagy fényből, az egységből, szellemből » választunk egy testet. A lélek az ami a szellemnek a szándékát közvetíti a test felé (lélekút) - és a lélek az ami a test által megtapasztalt, de a szellem számára nem érthető érzéseket értelmezhetővé alakítja. Ezáltal olyan dolgokat is megtapasztalhatunk, ami nem volt a "terv" része, változhat az életutunk. Főleg most, amikor a vaskorból tartunk az aranykor felé.

Tehát ki vagyok én?... Folyamatosan tanuló és tanító lény, éppúgy, mint te. Tapasztaljunk hát minél több jót, és segítsük is egymást ebben nagy szeretetben!

Te is segíts nekem kérlek: mennyire segít ez a gondolatmenet most neked az életedben?


50 views