Rólam

Székely Gyula Julius vagyok. Az Alföldről négyévesen költöztünk fel Budapestre, ahol elkezdtem szertornázni, és zenét (csello) is tanulni.  Eredetileg villamos-mérnöknek tanultam, de a velem született egyedi szembetegségem rohamos romlása és a felkínálkozó lehetőség miatt Akrobata Táncművész és Artista pályára léptem.

 

Fiatal felnőttként (a tornász-válogatottban), az első masszírozásaim alkalmával kezdtem tapasztalni, hogy amikor masszírozok, valami különös történik - végtelen nyugalmat, hihetetlen erőt és fókuszáltságot érzek. Ahogyan egyre többet masszíroztam, egyre több visszajelzést kaptam, hogy több történik mint egy masszázs és a kezeléseim hatására fizikai fájdalmak múlnak el és lelki problémák is fel/megoldódnak.

 

A képességeimet hosszú ideig csak ösztönösen használtam, de az idő múlásával éreztem, hogy tudássá kell fejlesszem, hogy együttérzően, bölcsen még hatékonyabban tudjak segíteni és a kezeléseimet még magasabb szintre emelhessem. 

Artistaként megadatott a lehetőség, hogy bejárjam a világot, így megragadtam minden lehetőséget, hogy a legkülönbözőbb kultúrákban, helyben sajátítsam el a masszázs és más gyógyítási technikák ősi és új változatait egyaránt. 

Ez idő alatt a kezeléseim is egyre sokrétűbbé váltak:

a mozgás, a zene és a hangok is kulcs szerepet kapnak.

Keress bátran, ha 

  • bármilyen témában válaszokat keresel

  • csak egy jó masszázsra vágysz (MasszázsVarázs)

  • egy különleges hangfürdőt szeretnél

  • ha egyszerűen csak többet szeretnél megtudni magadról, a világról

Segítettem már ilyen és hasonló esetekben: 

mozgásszervi problémák, rehabilitáció látványosan,

gyermekvállalási problémák, párkapcsolatok segítése,

daganatos betegségek,

szexuális zavarok, női problémák (pl fájdalmas menstruáció), gyermekek, kamaszok problémái,

önmegismerés, önmegvalósítás, képességek felismerése, tanítása, 

terek, helységek, élőlények tisztítása, csakrák tisztítása -megnyitása -áramoltatása

Belső béke terápia

A SIKER alapja, hogy ÁLMAID nagyobbak legyenek, mint a KIFOGÁSAID

Kapcsolódó tanulmányaim:

fitness, wellness, aerobic-, yoga oktató,  anatómia, gyógytorna, kinezológia, pszichológia, para-pszichológia, szellem-gyógyászat, a masszázs szinte minden fajtája, cranio sacral terápia, reflexológia, szociológia, természet-gyógyászat

Továbbá: Reiki, Prána, Théta-Healing, Access-bar, Metafizika, Multi-univerzumok kapcsolódása

Az 1. kezelés javasolt időtartama 2 óra. Természetesen választható hosszabb vagy rövidebb időtartam is!

A kezelés a felépítésétől fogva, az ajtómon való belépéstől az elköszönésig tart! Habár már többen is megtapasztaltátok, hogy jóval előbb is elkezdődik már - és tovább is tart.

Telefonon, online is történhet kezelés / segítségnyújtás - csak szólj, hogy távolság vagy egyéb okok miatt te a távolból szeretnél segítséget! Ebben az esetben neked eküldöm a bankszámlaszámom.

​A beszélgetéseink folyamán a célom sosem az, hogy én mondjam meg mit tegyél vagy mit ne tégy, hanem hogy rávezesselek a lehetőségeidra és te magad ébredj rá a saját igazságaidra.​

Bármilyen kérdésed van csak hívj bátran!